جمع آوری و راهنمای مجموعۀای از ۱ تا ۱۰۰ و بیشتر بهترین دانشنامه ها و کتابهای آموزشئ، علمی، بهداشتئ، طبیعی، ادبی و داستانی با بهترین روشها و متدها برای خواندن هوشمندانه، با آموختن، بیاد سپردن، بیاد آوردن و استفاده از تلفن های موبایل یا گوشی های هوشمند و کامپیوترها با کتابها ، ویدئوهای، کلاسها، خدمات و محصولات آموزشئ مربوطه ( با امکانات ارائه رایگان یا فروش برای همه دوستداران و دانش آموزان )
دانشنامه یا دایرهالمعارف چیست؟
دانشنامه یا دائرةالمعارف، یا Encyclopedia یا فرهنگ نامه مجموعه یا گردآوری شده نوشتاریِ جامع و فشردهای است که شامل اطلاعاتی دربارهٔ همهٔ شاخههای دانش یا شاخهٔ مشخصی از دانش است که برای استفاده عمومی در دسترس همگان قرار میگیرد واژه دانشنامه در زبان فارسی تاریخ کهنی دارد و دانشنامههای کهنی از حدود چند هزار سال پیش به زبان فارسی نوشته شدهاند
ویکیپدیا: آشنایی با دانشنامه آزاد
ویکیپدیا دایرهالمعارف یا دانشنامه آزاد عمومی و رایگان اینترنتی آنلاین است که هر فرد و گروه فارسی زبان می تواند از مطالب آن تا بهترین حد امکان برای آموزش، تحقیق، تحصیل، نویسنده گی، کار، حرفه، تجارت، مطالعه آزاد، سرگرمی و غیره در تمام نقاط ایران و جهان در تمام 24 ساعت و 7 روز هفته و 365 روز سال استفاده نماید
یا با نوشتن و تکمیل نوشته های موجود بر افزایش مقالات و بهبود این پروژهٔ بیپایان مشارکت نموده و به همزبانان خود یاری رساننده تا در امر گردآوری بیهمتاترین دانشنامه جهانی سهمی داشته باشند. در حال حاضر اوایل سال 1400 تعداد مقالات انگلیسی حدود 6.300.000 و مقلات فارسی آن 800.000 است باضافه میلیون ها نوشته، عکس، ویدیو، برنامه های شنیدنی، کتاب، نقشه، و غیره تا بیش از 100.000.00 دیگر رایگان برای هر فرد و….
( ویکیپدیا چیز ویژهای است. چیزی مانند یک کتابخانه یا پارک همگانی است. ویکیپدیا همانند معبدی برای ذهن است. جایی که همگی میتوانیم به آنجا برویم تا بیندیشیم، بیاموزیم، و دانشمان را به اشتراک بگذاریم.— جیمی ولز، بنیانگذار ویکیپدیا )
ویکیپدیا دانشنامهای است همگانی و آزاد؛ بدین معنی که همه میتوانند به نوشتن و ویرایش نوشتارهای موجود در آن بپردازند. البته این نوشتارها و ویرایشها باید مطابق با اساسنامهٔ ویکیپدیا باشند؛ یعنی مطالب بیطرفانه و بدون پایمال کردن حق نشر دیگران نوشته شده باشند. مدیریت بررسی نوشتارها توسط خودِ کاربران انجام میشود. کسانی که در امر تکمیل این پروژهٔ بیپایان مشارکت میکنند، به همزبانان خود یاری رساندهاند تا در امر گردآوری بیهمتاترین دانشنامه جهانی سهمی داشته باشند.
دانشنامه ویکیپدیا همزمان به بسیاری از زبانها نوشته میشود و همکاران آن افرادی از سراسر جهاناند و هرکسی میتواند به رشد آن کمک کند. این دانشنامه از زمان تولد تاکنون رشد بسیار سریعی داشته و بزرگترین وبگاه دانشنامهای با بیش از ۸۰ میلیون بازدید کننده در ماه است و بیش از ۹۰٬۰۰۰ کاربر فعال دارد که بر روی بیش از ۱۸٬۰۰۰٬۰۰۰ مقاله به ۲۷۰ زبان کار میکنند. در ویکیپدیای فارسی تا این لحظه ۷۹۵٬۲۷۶ مقاله وجود دارد و هر روز هزاران کاربر از این دانشنامه بازدید میکنند.
شکل و حالت همکاری گروهی که در دانشنامه ویکیپدیا ایجاد شده را میتوان بیسابقه دانست. اصول هوشمندانهای که ویکیپدیا بر پایه آنها بنا شده باعث شدهاست که این مجموعه از اطلاعات با پویایی دائمی به سوی تکمیل شدن و تکامل پیش برود. ویکیپدیا را میشود به مثابه انسان بزرگ و خردمند در نظر گرفت که سلولهای پیکرهاش از میلیونها انسان فعال تشکیل یافته است.
ویکی پدیا یا دانشنامه آزاد فارسی در حال حاضر
ویکیپدیا زبان فارسی یا پارسی در مقام 19 در لیست 300 ویکیپدیا با زبان های مختلف است که در سال 1382 یا حدود 2003 آغاز گردیده و اکنون دارای 800.000 مقاله می باشد که در حدود 5 تا 10 میلیون صفحه و شاید 20 تا 30 میلیون نوشته، عکس، فیلم، موضوع یا مطلب، نوار صوتی شنیدنی، نقشه و نمودار، لغت و معنی و ریشه آنها و … که در لیست زیر می باشد برای دیدن لیست کامل باین لینک کلیک کنید همگی ویکیپدیاها مرتبشده بر پایهٔ شمار نوشتارها
++++
+++++
+++++
آگهی ها
++++++++++
ویکی پدیا نویسی خود را به ما بسپارید|پروژه سرای اوج دانش
مطالب شما را در ویکی پدیا نشر می دهیم.
“ویکیپدیا یک دانشنامه است و دانشنامه مجموعهای از نوشتارهای خلاصه برای پوششدادن اطلاعات تمام عرصههای دانستههای بشری است. محتویات ویکی پدیا توسط کاربرانش ساخته و ویرایش میشود. مطالب ویکی پدیا به راحتی در اختیار عموم قرار می گیرد.”
خدمات موسسه پروژه سرا در رابطه با ویکی پدیا:
درج ” مباحث علمی ” به نام شما در ویکی پدیا
درج ” مباحث تاریخی ” به نام شما در ویکی پدیا
درج “مباحث جغرافیا ” به نام شما در ویکی پدیا
درج ” زندگی نامه و بیوگرافی ” به نام شما در ویکی پدیا
درج ” موارد دانشجویی و پژوهشی ” در ویکی پدیا
ویرایش ” مطالب درج شده دیگران ” در ویکی پدیا
درج ” معرفی شهرها و روستاها ” به نام شما در ویکی پدیا
درج ” معرفی محل های تفریحی و گردشگری ” به نام شما در ویکی پدیا
ایجاد ” بک لینک با کیفیت بالا ” در ویکی پدیا
و…
سفارش خود را با پیامرسان ارسال فرمایید: 09212394018
@OjDanesh
OjDaanesh@gmail.com
تماس: 02188263128
موسسه پروژه سرای اوج دانش
مشخصات آگهیناماوج دانشایمیلتلفن09212394018انقضاشنبه، ۲۲ خرداد ۱۴۰۰موقعیتتهرانآدرستهران،گیشا
++++++
ایجاد صفحه بیوگرافی در ویکی پدیا
پروژه ایجاد صفحه بیوگرافی در ویکی پدیا شامل چه جزئیاتی است:
ایجاد فوری یک صفحه بیوگرافی در ویکی پدیا به 2 زبان فارسی و انگلیسی
متن فارسی و انگلیسی بیوگرافی – تصاویر – و لینک منابع به شما داده خواهد شد
لطفا دوستانی که قبلا سابقه انتشار مقاله در ویکی پدیا رو در نمونه کارهای خود داشته اند پیشنهاد ارسال کنند
توجه داشته باشید
از دید ما پروژه وقتی تمام میشه و پرداخت ها تکمیل میشه که بیوگرافی مربوطه در ویکی پدیا تائید و منتشر شود.
+++++
++++
دانشنامه ایرانیکا از ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
دانشنامهٔ ایرانیکا (به لاتین: Encyclopædia Iranica) یک پروژهٔ گروهیِ بینالمللی و بزرگترین و جامعترینِ پروژهٔ ایرانشناختی است که در دانشگاه کلمبیا در نیویورک، ایالات متحدهٔ آمریکا، در حال انتشار است. از ابتدای فعالیت این دانشنامه یارشاطر سردبیر این دانشنامه بود ولی از ابتدای سال ۲۰۱۷ میلادی، التون دانیل به سردبیری این دانشنامه منصوب شدهاست. شورای ویراستاران متشکل از ۳۸ پژوهشگر برجستهٔ بینالمللی از دانشگاهها و مراکز علمی مختلف است که در زمینهٔ خاصی از مطالعات ایرانی صاحبنظرند و وظیفهٔ آنها کمک به سردبیر برای انتخاب عنوان مدخلها، گزینش نویسندگان هر مدخل و تهیهٔ اصول کلی برای نوشتن مدخلها در زمینهٔ مورد تخصصشان است. احسان یارشاطر از زمان شروع به کار این نهاد تا زمان مرگ سردبیری این دانشنامه را بر عهده داشت و شورای ویراستاران ایرانیکا از ژوهشگران بینالمللی برجسته در زمینهٔ مطالعات ایران هستند،
این دانشنامه به بررسی تاریخ و تمدن ایران در خاورمیانه، قفقاز، آسیای مرکزی و شبهقارهٔ هند میپردازد و همهٔ جنبههای تاریخ و فرهنگ ایران از جمله ادبیات و زبانهای ایرانی را پوشش میدهد.
++++
WELCOME TO ENCYCLOPÆDIA IRANICA https://www.iranicaonline.org
The Encyclopædia Iranica is a comprehensive research tool dedicated to the study of Iranian civilization in the Middle
East, the Caucasus, Central Asia, and the Indian subcontinent.
+++++
فهرست دانشنامههای اینترنتی از ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
این فهرستیاست از دانشنامههای برخط که از طریق اینترنت قابل دسترساند.
+++++
فهرست دانشنامهها بر پایه شاخه دانش
+++++
دانشنامههای فارسی از ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
در زیر فهرستی از دانشنامهها و آثار دانشنامهای آمدهاست.
دانشنامههای سدهٔ اول تا پنجم هجری
- دینکرد، به زبان پارسی میانه، نوشتهٔ آذرفَرْنْبَغِ فرخزادان و آذربادِ امیدان، در سده ۲ و ۳ (اواخر دوره ساسانیان و اوایل دوره اسلام)، دربارهٔ الهیات زرتشتی، فلسفه، اسطورهشناسی، علم کلام، عرفان، اخلاق، آداب دینی، زندگانی زرتشت، پیدایش جهان، سزاشناسی (حقوق)، سیاست، شهرداری و کشورداری، منطق، ریاضیات، هندسه، فیزیک، اخترشناسی، پزشکی، و دانشها و شاخههای دیگر، تاریخ ادبیات مزدیسنا
- دانشنامه میسری دربارهٔ پزشکی و درمان بیماریها، نوشته حکیم میسری در سال۳۶۷ تا ۳۷۰ ه.ق
++++
دانشنامه زبان و ادب فارسی از ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد (تغییرمسیر از دانشنامهٔ زبان و ادب فارسی)
دانشنامهٔ زبان و ادب فارسی دانشنامهای است در شش جلد به زبان فارسی، دربرگیرندهٔ مهمترین اطلاعات ادبی فارسی، در قالب مقالههایی در موضوعات رجال و کتابهای ادبی، دستور زبان، اصطلاحات عرفانی، بلاغت (معانی و بیان)، عروض و قافیه، قالبهای شعری، سبکهای ادبی، زبانهای ایرانی، انواع ادبیات، ادبیات ایران پیش از اسلام، اسطورههای ایرانی، اَعلام شاهنامهٔ فردوسی، و برخی دیگر از اَعلام، بهویژه اَعلام قرآنی، ادبیات معاصر ایران و احوال و آثار ایرانشناسانی که چه در داخل و چه در خارج، در حوزهٔ زبان و ادب فارسی تحقیق کردهاند. بنا بر تصمیم شورای علمی دانشنامه، مدخلهای مستقل را تنها به نویسندگان و شاعرانِ درگذشته و برجستهترین آثارشان اختصاص میدهد.
++++
دانشنامههای سدهٔ پنجم تا چهاردهم هجری
++++
دانشنامههای معاصر
++++
دانشنامههای فارسی و غیرفارسی چاپ خارج از ایران
+++++
دانشنامههای کودکان و نوجوانان
+++++
دانشنامههای رایانهای
ویکیپدیای فارسی
مرکز دائرة المعارف بزرگ اسلامی
تبيين، توضيح و تفسير موضوعات مطرح اسلامی، وقايع تاريخ اسلام، شخصيتهای اسلامی، اصطلاحات اسلامی و … با رویکرد شیعه اثنی عشری.
+++++
دائرة المعارفها و دانشنامه ها بیش از 100 دانشنامه معاصر
پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی
++++
بنیاد دانشنامهنگاری ایران از ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
بنیاد دانشنامه نگاری ایران موسسهای علمی پژوهشی و وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران است که در سال ۱۳۷۱ خورشیدی توسط احمد بیرشک بنیانگذاری شد. این مؤسسه وظیفهٔ تألیف و ترجمه دانشنامهها و فرهنگهای جامع به زبان فارسی را بر عهده دارد.
این بنیاد ابتدا با نام «بنیاد دانشنامه بزرگ فارسی» شروع به کار کرد و سپس در سال ۱۳۸۷ به بنیاد دانشنامه نگاری ایران تغییر نام داد. در سال ۱۳۹۷ با «پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی» ادغام شده و در سال ۱۳۹۸ به «پژوهشکده دانشنامه نگاری» تغییر نام داد. ریاست این بنیاد هماکنون بر عهدهٔ احمد پاکتچی است و دفتر اصلی آن در سعادتآباد تهران قرار دارد. کتابخانهٔ بنیاد دانشنامهنگاری با نام کتابخانهٔ دکتر غلامحسین مصاحب، امر تهیه، سازماندهی، نگهداری منابع و ارائهٔ خدمات اطلاعرسانی به اعضای هیئت علمی و پژوهشگران بنیاد را به عهده دارد.
++++
دانشنامه سعدی
نویسندگان: کوروش کمالی سروستانی منبع: سعدی شناسی اردیبهشت 1385 دفتر نهم
کلید واژه ها: سعدی دانشنامه سعدی حوزه های تخصصی:
- حوزههای تخصصی ادبیات علوم ادبی مرجع شناسی دائرة المعارفها و دانشنامه ها
- حوزههای تخصصی ادبیات حوزه های ویژه سعدی پژوهی
++++
مرکز سعدی شناسی
با توجه به جایگاه ویژه سعدی شیرازی در تاریخ ادبیات فارسی و نقش برجستۀ او در فرهنگ و ادب ایران اسلامی و برای شناختن و شناساندن ویژگیهای شخصیت، آثار، دوران تاریخی و اجتماعی، تأثیرگذاری و تأثیرپذیری استاد سخن سعدی و همچنین ساماندهی پژوهشهای مربوط به «سعدیشناسی» و نیز با انگیزۀ ارتقای سطح دانش و بینش عمومی و اعتلای فرهنگ و هنر کشور و ترویج و اشاعۀ فرهنگ و هنر اصیل ایرانی و اسلامی در شهریورماه1378 مرکز سعدیشناسی در شیراز تشکیل گردید.
مرکز سعدیشناسی مؤسسهای فرهنگی و پژوهشی با اهداف فرهنگی و مقاصد غیرتجاری، غیرسیاسی و غیرانتفاعی است و اهداف و موضوع فعالیتهای آن در چارچوب قوانین جاری کشوری و اهداف فرهنگی قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به شرح زیر است:
1. ساماندهی علمی «سعدیپژوهی».
2. ایجاد کتابخانۀ مرجع در مورد سعدی با استفاده از کلیه آثار خطی و چاپی و هنری.
3. ایجاد پایگاه اطلاعات رایانهای سعدیشناسی.
4. تشکیل گروههای پژوهشی، فرهنگی و هنری در زمینههای مورد نیاز مرکز.
5. ارائه اطلاعات و نظریههای کارشناسانه، مشاوره و مساعدت در زمینۀ مختلف و به ویژه سعدیشناسی به همۀ افراد حقیقی و حقوقی و نیز سازمانها و نهادهای علمی و فرهنگی اعم از ایرانی و غیرایرانی با توجه به پایانهای دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری.
6. تلاش در راه ایجاد ارتباط، هماهنگی و همکاری با سازمانها، نهادها، انجمنها، مؤسسات و اشخاصی که میتوانند به گونهای در جهت پیشبرد اهداف یاد شده به این مرکز یاری رسانند اعم از ایرانی و غیرایرانی.
7. ایجاد مرکز انتشاراتی و مطبوعاتی و نیز تولید فیلم، موسیقی، نوار و CD پیرامون زندگی و آثار سعدی.
8. برپایی همایشها، نشستها، سخنرانیها، کلاسها و نمایشگاهها و به ویژه برگزاری روز سعدی در اول اردیبهشتماه هر سال در ایران و جهان.
9. تدوین دانشنامه سعدی.
10. تأسیس موزۀ سعدیشناسی.
11. اعطای جایزه سالانه به بهترین آثار پژوهشی و فرهنگی و هنری در زمینۀ سعدیشناسی در اول اردیبهشتماه هر سال اعم از کتابها، مقالات و پایاننامهها و آثار هنری.
12. ارائه خدمات پیمان مدیریت برای اجرای پروژههای فرهنگی ـ هنری به سازمانهای دولتی و غیردولتی.
++++
مدیر مرکز سعدیشناسی برنامه های یادروز سعدی در سال 99 را تشریح کرد
سعدی در جهان مجازی
مدیر مرکز سعدیشناسی برنامه های یادروز سعدی در سال 99 را با تمرکز بر فضای مجازی تشریح کرد.
+++++
دانشنامه از ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
برای مدرک تحصیلی، دانشنامه (مدرک تحصیلی) را ببینید.
دانشنامه یا دائرةالمعارف، یا Encyclopedia یا فرهنگ نامه مجموعه یا گردآوری شده نوشتاریِ جامع و فشردهای است که شامل اطلاعاتی دربارهٔ همهٔ شاخههای دانش یا شاخهٔ مشخصی از دانش است. واژه دانشنامه در زبان فارسی تاریخ کهنی دارد و دانشنامههای کهنی نیز به زبان فارسی نوشته شدهاند
و واژه دائرةالمعارف نیز برابرنهادهٔ اصطلاح Encyclopaedia است که خود برگرفته از اصطلاح یونانیِ enkyklios paideia بهمعنای آموزش فراگیر است، و در اصل بر مباحثی چون دستور زبان، معانی و بیان، موسیقی، ریاضیات، فلسفه، اخترشناسی، و تربیت بدنی دلالت دارد. این مفهوم به پیدایش اندیشه گردآوری مواد آموزشی پیشرفته در اثری واحد انجامید که در آن روابط و درونمایهٔ هنرها و علوم گوناگون تشریح میشود. در گذشتهای دور، تلاشهایی برای تهیهٔ آثاری از این نوع به عمل آمد و در زبان انگلیسی سِر توماس الیوت (به انگلیسی: Sir Thomas Elyot) این اصطلاح را برای نخستین بار در سال ۱۵۳۱ در اثری موسوم به حاکم (به انگلیسی: Governour)، رسالهای دربارهٔ تعلیم و تربیت، به کار برد. دانشنامه نباید با لغتنامه اشتباه شود: درحالیکه لغتنامهها بهمعنی هر یک از سرمدخلهایشان که معمولاً یک واژه هستند میپردازند، دائرةالمعارفها حاوی اطلاعاتی دربارهٔ سرمدخلهایشان هستند. البته در مواردی مرز این دو روشن نیست.
وب سایتی که هماکنون در آن هستید هم خود نمونه ای از دانشنامه است، که به شکل اینترنتی و همگانی و آزاد تألیف و ویرایش میگردد. به این گونه دانشنامهها «ویکی» گفته میشود. از نمونههای دیگر ویکی به زبان فارسی میتوان به ویکی فقه و ویکی شیعه اشاره کرد.
برای فهرستی از دانشنامههای مهم تاریخ، فهرست دانشنامهها و مقالات و فهرست دانشنامههای فارسی را ببینید.
محتویات
تاریخچه
نخستین دانشنامهها به قصد مطالعه و بررسی مستمر و توسط فردی واحد تهیه میشد و به گونهای فراهم میآمد که جنبهٔ متن درسی داشته باشد، و بدین سبب با دانشنامه امروزی، که عمدتاً بهعنوان مرجع به کار میرود و حاصل کار گروهی است، متفاوت بود. اگرچه گاه به ارسطو به منزلهٔ «پدر دانشنامه» اشاره میشود، ظاهراً نخستین دانشنامه به همت سپئوسیپوس (۳۳۸ ق. م)، فیلسوف یونانی و شاگرد افلاطون، در سده چهارم پیش از میلاد گردآوری شد، که فقط قطعاتی از آن بازماندهاست. نخستین دانشنامهنویس رومی، دانشمند سدهٔ اول، مارکوس ترنتیوسوارو بود که دانشنامه ای در علوم انسانی با عنوان آثار عتیق ربانی و انسانی، شامل دستور زبان، جدل، فن بیان و بلاغت، هندسه، حساب، اخترشناسی، موسیقی، پزشکی، و معماری گرد آورد. این اثر نیز باقی نماندهاست.
احتمالاً نخستین کسی که کوشید دانش بشر را در کتابی جمع کند، پلینی بزرگ (در کتاب ۳۷جلدی تاریخ طبیعی) یا ارسطو بود.[۵] پس از آنها، هم در جهان غرب و هم در مشرقزمین تلاشهایی برای این کار صورت گرفت که از جمله اولینِ آنها میتوان از کتاب اشتقاقات ایسیدوروسِ سِویلی (ایزیدورِ سِویل) در سدهٔ هفتم میلادی و کتاب مفاتیح العلوم ابوعبدالله خوارزمی نام برد. همچنین از دیگر دانشنامههای دوران گذشته، دانشنامهٔ علایی را میتوان نام برد که دانشنامهای است تألیف ابن سینا به زبان فارسی در پنج علمِ منطق، طبیعیات (علم زیرین)، هیئت، موسیقی و علم آنچه بیرون طبیعت است (علم برین). در این دانشنامه، ابن سینا تلاش کردهاست تا آنجا که میتواند، واژههای فارسی بهکار بَرَد و همچنین دانشنامه پزشکی میسری که به فارسی و به شعر سروده شدهاست.
در سال ۱۹۹۵ نوع جدیدی از دانشنامه با امکان ویرایش آزاد و مطالعه اینترنتی توسط هاوارد کانینگهام و به نام ویکی ویکی وب ساخته شد. سایتهای دیگری که بر این پایه توسعه یافتند را ویکی مینامند. ویکی در زبان هاوایی به معنی سریع میباشد.
برای کسانیکه می دانند در عصر اطلاعات زندگی می کنند داشتن دسترسی به همه و جدیدترین اطلاعات مورد نیاز یکی از بهترین و مهمترین موفقیت هاست و داشتن اطلاعات درست و بجا بموقع بهترین و نداشتن اطلاعات برابر با نادانی که بدترین است محسوب می شود.
1+ در سال 2021 یا 1400 کامپی 101 بعنوان مجموعه ا یی از تمام 100 عدد سوپر کامپیوتر دنیاست که سریعترین و پرگنجایش ترین حافظه دارند و تقریباً با تمام اطلاعات دنیا کار می کنند و با یک کامپیوتر می توان با همه ی 100 سوپر کامپیو تر ارتباط و کار کرد
2+ تا سال 2025 یا 1405 کامپی 101 با کامپی 1+10 یا صدو یک سوپر کامپیوتر جای خود را به 10 سوپر کامپیوتر ا ای هوشمند و
3+ در حدود سال 2030 یا 1410 یک سوپر کامپیوتر بسیار بزرگ و سریع امکان ارتباط و کار با تمام اطلاعات و امکانات را به هر فرد و هر جمعی خواهد داد +
4+ از حدود سال 2040 یا 1420 آن یک سوپر کامپیوتر خیلی بزرگ یا کامی یک و یک بسیار پیش رفت خواهد نمود و به بهبود و کامل کردن خود خواهد پرداخت که بسیاری از انسان های متفکر احتمال زیاد می دهند که آن سوپر کامپیوتر خود خواهد توانست در 10 و 100 و 1000 سال آینده خود را میلیونها بلکه بیلیونها مرتبه بهتر و کامل تر نماید و بسیاری از مشکلات حیات و جو را حل و با کمک بیلیونها روبات همه کاره زندگی انسان ها را راحت تر و از بسیاری جهات بهتر نماید. طرح و حل پرسش ها و پاسخ های قدیمی و جدید لازم + انجام کارهای بسیار سخت و مشگل با ربات ها + حل مشگلات و آلودگی ها و کمبود هوا و آب و غذا و انرژی چه در داخل تن فرد یا در طبیعت کره زمین + امکان آموزش و یاد گیری و بیاد داشتن و بیاد آوردن بسیاری از مطالب و زبان ها تا بیش از 100 سال و برای همیشه در هر حال و احوال احساسی یا عاطفی و غیره + امکان اتصال مغز و تن انسان به کامپیوتر و انترنت و ربات ها و و اندامها و وسایل مصنوعی
دلایل اینکه ما کامپیوتر و ربات خود را کامپی 101 می نامیم
1+ 010 یا 0 و 1 زبان برنامه نویسی اکثر کامپیوترهاست
2+ نام وب سایت ما از 1 تا 100 بهترین هاست
3+ فرض ما اینست که 100 سوپر کامپیوتر دنیا که تقریباً اکثر اطلاعات دنیا را کنترول می کنند با 1 یک کامپیوتر قابل دسترسی و استفاده است و می توان آنها را کامپی101 نامید
4+ فرض ما اینست که وقتی 10 سوپر کامپیوتر دنیا اکثر اطلاعات دنیا را کنترول خواهند کرد باز هم با 1 یک کامپیوتر قابل دسترسی و استفاده خواهند بود و می توان آنها را کامپی101 نامید
5+ فرض ما اینست که وقتی 1 سوپر کامپیوتر دنیا اکثر اطلاعات دنیا را کنترول کند باز هم با یک کامپیوتر قابل دسترسی و استفاده است و می توان آن را کامپی101 نامید یعنی 1 انسان و 1 کامپیوتر که زبان آن 101 است
بنابراین ربات ما و نام آن کامپی101 با همه کامپیوترها و ربات ها در حال و آینده در ارتباط و قابل استفاده خواهد بود و برای اکثر کامپیترها نامی آشنا و قابل فهم و آسان می باشد
نام کامپی همان 4 حرف اول کامپی وتر است و در اینگلیسی هم از 4 حرف اول comp+uter که معمولاً کامپی یوتر تلفظ میشود برای همهگان نامی آشنا و پذیرفته شده و بیاد ماندنی است چون آنرا بلد هستند
بنابراین ربات ما و نام آن کامپی101 برای اکثریت مردم و کامپیوترها و ربات ها در حال و آینده در ارتباط و قابل استفاده خواهد بود و برای اکثر مردم و کامپیوترها نامی آشنا و قابل فهم و آسان و بیاد ماندنی می باشد
و ما در صورت نیاز برای نوع های جدید آن سال و چندمین سال را اضافه خواهیم کرد در مکانهایی که تعداد زیادی از آنها وجود دارند. بعنوان مثال کامپی 101 +21 یا از 1 تا هر عدد که درست شود مثلاً کامپی 35 یا کامپی 578 یا …
+++++
+++++
++++
+++++
+++++
ویکیپدیا زبان فارسی یا پارسی در مقام 19 در لیست 300 ویکیپدیا با زبان های مختلف است که در سال 1384 یا حدود 2005 آغاز گردیده و اکنون دارای 800.000 مقاله می باشد که در حدود 5 تا 10 میلیون صفحه و شاید 20 تا 30 میلیون نوشته، عکس، فیلم، موضوع یا مطلب، نوار صوتی شنیدنی، نقشه و نمودار، لغت و معنی و ریشه آنها و … که در لیست زیر می باشد برای دیدن لیست کامل باین لینک کلیک کنید همگی ویکیپدیاها مرتبشده بر پایهٔ شمار نوشتارها
+++++
این صفحه دربردارنده فهرست همگی ویکیپدیا های رسمی میباشد که تحت پشتیبانی بنیاد ویکیمدیا در زبانهای گوناگون هستند.
همگی ۳۰۴ نسخهٔ ویکیپدیا که ۲۹۴ تا از آنها فعالند به ترتیب شمار نوشتارها مرتب شدهاند. در جدول، هر زبان با نام فارسی (که به صفحهٔ زبان در ویکیپدیای فارسی پیوند شدهاست) در ابتدا و نام محلی (که به صفحهٔ توضیح زبان به همان زبان پیوند شدهاست) پس از آن مشخص شدهاند.
+++++
پروژههای ویکیمدیا
- MediaWiki
- Meta-Wiki
- ویکینسک
- ویکیداده
- ویکیانبار
- ویکیخبر
- ویکیگفتاورد
- ویکیپدیا
- ویکینبشته
- ویکیگونه
- ویکیواژه
- ویکیدانشگاه
- ویکیسفر
ویکی چطور
+++++
همگی ویکیپدیاها مرتبشده بر پایهٔ شمار نوشتارها
- آمار در ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۰۰:۰۶ (یوتیسی)
بیش از ۱٬۰۰۰٬۰۰۰ مقاله
بیش از ۱۰۰٬۰۰۰ مقاله[edit]
رتبه | زبان | زبان محلی | ویکی | مقالهها | مجموع | ویرایشها | مدیرها | کاربرها | کاربرهای فعال | پروندهها | ژرفا |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
۱۹ | فارسی | فارسی | fa | ۷۹۵٬۰۷۳ | ۴٬۹۵۴٬۸۶۲ | ۳۱٬۹۷۷٬۰۵۷ | ۳۶ | ۱٬۰۲۶٬۷۳۶ | ۶٬۵۸۸ | ۷۴٬۳۳۶ | ۱۷۷ |
۲۰ | کاتالان | Català | ca | ۶۷۸٬۴۲۲ | ۱٬۶۷۸٬۴۶۹ | ۲۷٬۱۱۰٬۹۹۷ | ۲۲ | ۳۸۶٬۵۴۵ | ۱٬۴۳۰ | ۱۴٬۲۸۵ | ۳۵ |
۲۱ | صربی | Српски / Srpski | sr | ۶۴۶٬۱۷۵ | ۳٬۹۰۸٬۱۳۸ | ۲۳٬۷۶۵٬۷۴۶ | ۲۱ | ۲۸۴٬۸۹۱ | ۱٬۱۳۵ | ۳۴٬۸۲۶ | ۱۵۵ |
۲۲ | اندونزیایی | Bahasa Indonesia | id | ۵۷۲٬۲۹۳ | ۲٬۹۳۱٬۷۳۱ | ۱۸٬۳۲۶٬۷۸۱ | ۳۷ | ۱٬۲۴۸٬۸۶۲ | ۲٬۷۴۴ | ۵۷٬۰۵۶ | ۱۰۶ |
۲۳ | بوکمل | Norsk (Bokmål) | no | ۵۵۵٬۹۹۰ | ۱٬۵۵۹٬۶۵۳ | ۲۱٬۴۵۷٬۹۷۱ | ۳۷ | ۵۲۲٬۷۳۹ | ۱٬۳۵۱ | ۵ | ۴۵ |
۲۴ | کرهای | 한국어 | ko | ۵۳۹٬۲۱۴ | ۲٬۴۸۵٬۲۱۴ | ۲۹٬۲۴۸٬۳۵۵ | ۲۳ | ۶۸۰٬۴۱۰ | ۲٬۴۸۶ | ۱۱٬۹۳۴ | ۱۵۳ |
۲۵ | فنلاندی | Suomi | fi | ۵۰۹٬۰۷۴ | ۱٬۳۴۷٬۴۷۱ | ۱۹٬۷۱۰٬۶۱۹ | ۳۲ | ۴۷۹٬۹۵۷ | ۲٬۰۴۴ | ۶۲٬۴۳۴ | ۴۰ |
۲۶ | مجاری | Magyar | hu | ۴۸۷٬۵۷۲ | ۱٬۳۹۸٬۰۵۹ | ۲۳٬۷۹۷٬۷۹۶ | ۲۹ | ۴۷۴٬۸۷۶ | ۱٬۸۹۹ | ۹٬۲۵۲ | ۵۹ |
۲۷ | چکی | Čeština | cs | ۴۸۰٬۷۶۲ | ۱٬۳۱۹٬۳۶۰ | ۱۹٬۷۷۷٬۲۲۸ | ۳۴ | ۵۳۶٬۷۱۶ | ۲٬۶۹۰ | ۱ | ۴۶ |
۲۸ | صربی کرواتی | Srpskohrvatski / Српскохрватски | sh | ۴۵۴٬۹۹۸ | ۴٬۶۳۸٬۵۸۹ | ۴۱٬۰۳۵٬۴۲۱ | ۱۲ | ۱۶۰٬۹۰۲ | ۲۲۰ | ۱۰٬۲۶۱ | ۷۴۸ |
۲۹ | مین نان | Bân-lâm-gú | zh-min-nan | ۴۳۰٬۷۹۰ | ۱٬۰۵۸٬۳۸۷ | ۳٬۰۹۱٬۹۹۸ | ۶ | ۴۷٬۷۰۳ | ۹۷ | ۳۶۲ | ۶ |
۳۰ | رومانیایی | Română | ro | ۴۱۹٬۷۸۶ | ۲٬۲۸۳٬۱۰۲ | ۱۴٬۱۳۰٬۹۱۹ | ۱۹ | ۵۵۳٬۲۵۸ | ۱٬۰۷۷ | ۳۸٬۷۲۸ | ۱۲۲ |
۳۱ | ترکی استانبولی | Türkçe | tr | ۴۰۲٬۲۰۸ | ۲٬۰۰۴٬۶۴۳ | ۲۵٬۳۸۱٬۱۱۰ | ۲۶ | ۱٬۲۹۷٬۶۳۳ | ۳٬۵۷۹ | ۳۵٬۵۱۵ | ۲۰۱ |
۳۲ |
۳۵ | اسپرانتو | Esperanto | eo | ۲۹۵٬۸۲۵ | ۶۵۴٬۳۴۰ | ۷٬۱۶۰٬۱۹۰ | ۱۶ | ۱۸۳٬۲۸۰ | ۳۵۴ | ۶٬۸۹۸ | ۱۶ |
۳۶ | عبری | עברית | he | ۲۹۴٬۳۱۱ | ۱٬۲۳۵٬۹۰۶ | ۳۱٬۲۹۷٬۷۳۳ | ۳۷ | ۸۱۹٬۷۸۴ | ۳٬۳۱۷ | ۶۸٬۷۸۵ | ۲۵۹ |
۳۷ | ارمنی | Հայերեն | hy | ۲۸۴٬۱۸۷ | ۹۵۹٬۷۶۴ | ۷٬۹۲۱٬۷۲۰ | ۱۱ | ۱۰۹٬۹۰۸ | ۵۷۱ | ۱۰٬۶۳۹ | ۴۷ |
۲۶ | |||||||||||
۴۹ | یونانی | Ελληνικά | el | ۱۹۲٬۹۸۱ | ۵۸۰٬۶۰۹ | ۸٬۸۲۰٬۲۱۵ | ۲۲ | ۳۳۰٬۷۶۴ | ۱٬۲۰۸ | ۱۸٬۱۱۳ | ۶۱ |
۵۰ | انگلیسی ساده | Simple English | simple | ۱۸۷٬۳۸۳ | ۶۱۷٬۳۹۶ | ۷٬۴۹۳٬۶۷۶ | ۱۶ | ۱٬۰۹۶٬۳۰۷ | ۱٬۱۹۱ | ۳۶ | ۶۴ |
۵۱ |
+++++++++++++++++++++++
ویکیپدیا:آشنایی با دانشنامه از ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاددرگاه ویکیپدیا
ویکیپدیا:آشنایی با دانشنامه از ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاددرگاه ویکیپدیا
ویکیپدیا دانشنامهای است همگانی و آزاد؛ بدین معنی که همه میتوانند به نوشتن و ویرایش نوشتارهای موجود در آن بپردازند. البته این نوشتارها و ویرایشها باید مطابق با اساسنامهٔ ویکیپدیا باشند؛ یعنی مطالب بیطرفانه و بدون پایمال کردن حق نشر دیگران نوشته شده باشند. مدیریت بررسی نوشتارها توسط خودِ کاربران انجام میشود. کسانی که در امر تکمیل این پروژهٔ بیپایان مشارکت میکنند، به همزبانان خود یاری رساندهاند تا در امر گردآوری بیهمتاترین دانشنامه جهانی سهمی داشته باشند.
دانشنامه ویکیپدیا همزمان به بسیاری از زبانها نوشته میشود و همکاران آن افرادی از سراسر جهاناند و هرکسی میتواند به رشد آن کمک کند. این دانشنامه از زمان تولد تاکنون رشد بسیار سریعی داشته و بزرگترین وبگاه دانشنامهای با بیش از ۸۰ میلیون بازدید کننده در ماه است و بیش از ۹۰٬۰۰۰ کاربر فعال دارد که بر روی بیش از ۱۸٬۰۰۰٬۰۰۰ مقاله به ۲۷۰ زبان کار میکنند. در ویکیپدیای فارسی تا این لحظه ۷۹۵٬۲۷۶ مقاله وجود دارد و هر روز هزاران کاربر از این دانشنامه بازدید میکنند.
شکل و حالت همکاری گروهی که در دانشنامه ویکیپدیا ایجاد شده را میتوان بیسابقه دانست. اصول هوشمندانهای که ویکیپدیا بر پایه آنها بنا شده باعث شدهاست که این مجموعه از اطلاعات با پویایی دائمی به سوی تکمیل شدن و تکامل پیش برود. ویکیپدیا را میشود به مثابه انسان بزرگ و خردمند در نظر گرفت که سلولهای پیکرهاش از میلیونها انسان فعال تشکیل یافته است.
محتویات
سؤالهای مهم
۱- ویکیپدیا چیست؟پاسخ: برای آنکه بهدرستی بیاموزید که ویکیپدیا چیست، میتوانید پنج بنیاد ویکیپدیا را مطالعهکنید.به طور خلاصه میتوان گفت:ویکیپدیا یک دانشنامه است و دانشنامه مجموعهای از نوشتارهای خلاصه برای پوششدادن اطلاعات تمام عرصههای دانستههای بشری است. ویکیپدیا جای مطالب نامعتبر، تمرین مقالهنویسی، دموکراسی، وبلاگ و تالار گفتگو نیست. برای آشنایی کامل با ویکیپدیا، با کلیک بر «اینجا»پنج بنیاد ویکیپدیا را مطالعه کنید، تمام قوانین و مقررات ویکیپدیا را میتوان با اجماع کاربران و رعایت این پنج اصل تغییر داد. همچنین، این صفحه را که ویکیپدیا را در هشت واژه تعریف نموده و برای معنای هر واژه نیز توضیح داده است؛ ببینید.۲- آیا ویکیپدیا متعلق به گروه یا سازمان خاصی است؟ و تا چه اندازه بر روی مطالب ویکیپدیا نفوذ و تأثیر دارد؟پاسخ: ویکیپدیا توسط بنیاد ویکیمدیا تأسیس شد و مالکیت آن (نام و علائم تجاری و…) به آن بنیاد تعلق دارد. از نظر فنی (پشتیبانی اینترنتی) توسط بنیاد ویکیمدیا پشتیبانی میشود؛ اما بنیاد ویکیمدیا هیچ نفوذ و تأثیری در مطالب درون ویکیپدیا و پروژههای دیگرش ندارد و محتویات آن توسط کاربرانش (افرادی مانند من و شما از همه نقاط دنیا) ساخته و ویرایش میشود. ویرایش، تغییر و افزودن مطلب، همگانی و بر پایه مشارکت عمومی است و ادارهٔ امور ویکیپدیا، با اجماع، گفتگو، همکاری و کار جمعی داوطلبانه، صورت میپذیرد.۳- به گفتهٔ بعضی از رسانهها، گروههای خاص یا عقاید خاصی، در تلاش برای مدیریت محتویی ویکیپدیا هستند. چه باید کرد؟پاسخ: هر فردی در ویکیپدیا میتواند ویرایش کند و میتواند مطالب خود را قرار دهد فقط و فقط در صورتی که وپ:پنج رکن بنیادی را رعایت کند. پس شما هم به جای لعنت بر تاریکی شمعی روشن کنید و در بهبود مطالب با توجه به منابع علمی و دانشگاهی کمک کنید. (شما هم ویکینویس شوید!)۴- به گفتهٔ بعضی از رسانهها، ویکیپدیای فارسی توسط خارجنشینها ویرایش میشود؟پاسخ: هرکسی از هر نقطهای از جهان با فشردن دکمهٔ ویرایش میتواند در ویکیپدیا به ویرایش بپردازد، و با رعایت رهنمودهای نگاشته شده در ویکیپدیا، هر کس دارای حق بلامنازع ویرایش در ویکیپدیا میباشد، حتی آیپیها (یعنی کسانی که در ویکیپدیا عضو هم نشدهاند) میتوانند در مقالات ویکیپدیا ویرایش کرده و تغییراتی انجام دهند. با این اوصاف گفته میشود ویکیپدیا دانشنامهای که هرکس میتواند آن را ویرایش کند. در ویکیپدیا همانطور که «همه» میتوانند به خواندن یک صفحه بپردازند، همانطور نیز «همه» میتوانند صفحات را ویرایش کنند.۵- مدیریت ویکیپدیای فارسی در دست کیست؟پاسخ: ویکیپدیای فارسی توسط تعدادی از کاربران باتجربه که از طریق رأیگیری انتخاب شدهاند، اداره میشود ولی مدیران هیچ مسئولیتی در مورد مطالب موجود در مقالات ندارند و فقط چند دسترسی بیشتر از دیگر کاربران برای تمیزکاری و جمعبندی نظرخواهیها دارند (برای اطلاعات بیشتر وپ:مدیر را مطالعه کنید)۶- اینجا چه کسی پاسخگو و مسئول است؟ و برای شکایت با چه کسی تماس بگیرم؟ صندوق شکایات و انتقادات کجاست؟پاسخ:در ویکیپدیا به صورت کلی کسی مسئول مطالب درون مقالات نیست. با مشاهدهٔ تاریخچهٔ صفحه، کاربری که تصور میکنید مطالب اشتباه به مقالات میافزاید را پیدا کنید و در صفحهٔ بحثش با وی در تماس باشید. در صورتی که کاربر به قوانین ویکیپدیا احترام نگذاشت در وپ:تام شکایت خود را بیان نمائید و برای تماس محرمانه به ویکیپدیا:تماس با ما مراجعه کنید.۷- منابع مالی ویکیپدیا از کجا تأمین میگردد؟پاسخ: منابع مالی فقط از طریق کمک مالیای که افراد به ویکیپدیا اهدا میکنند تأمین میشود و این پولها صرف مسائل فنی و گسترش نرمافزار مدیاویکی میشود و در ویکیپدیای فارسی (ویکیفا) هیج پولی از سوی بنیاد برای ساخت مقاله یا ویرایش در مقاله پرداخت نمیشود. (برای اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه کنید)۸- آیا میتوانم مقالهای را که نوشتهام در جای دیگری هم استفاده کنم؟پاسخ: بله، میتوانید به صورت آزادانه هر مطلبی که در ویکیپدیا موجود است را به صورت کلی برای هر گونه مصرفی (تجاری، آزاد، خصوصی و…) استفاده نمائید.۹- چرا در مقالات از عباراتی مانند «شهید »، «حضرت»، «امام»، «(ص)»، «(ع)»، «اعلیحضرت» و دیگر عبارات احترامگذاری برای امامان و پیامبران و افراد مقدس استفاده نمیشود؟پاسخ:مانند هر دانشنامهای مخاطب ویکیپدیا گروه یا مذهب یا عقیده خاصی نیست. در نتیجه ویکیپدیا برای احترام گذاشتن به عقاید همه انسانها، اصل بیطرفی را انتخاب کردهاست و برای هیچ شخص یا گروه یا مذهب یا گرایشی از القاب احترامآمیز استفاده نمیکند. برای اطلاع بیشتر وپ:لقب را مطالعه کنید.۱۰- چرا عکسهای عریان در مقالات ویکیپدیا دیده میشود؟پاسخ:برای اطلاع بیشتر وپ:سانسور و راهنما:گزینه ندیدن یک عکس در ویکیپدیا را مطالعه کنید.۱۱- چرا مطالب مفیدی که من افزودم از مقاله حذف شدند؟ یا چرا مقالهای را که من نوشتم حذف شدهاست؟پاسخ: ممکن است مطالبی که شما افزودهاید کپیکاری بوده یا منبع معتبری یا سرشناس نبوده یا بیطرف نبوده یا موارد دیگر. در هر صورت میتوانید در بحث مقاله یا در بحث کاربری که آن را از مقاله حذف کردهاست این سؤال را مطرح نمائید. (برای اطلاعات بیشتر اینجا را مطالعه کنید)۱۲- مقالهٔ فلان، کذب و نادرست است و مطالبش باید حذف شود یا خود مقاله به کل حذف گردد. کجا درخواست حذف دهم؟پاسخ: در ابتدا در بحث مقاله مشکلات مورد نظرتان را بیان کنید یا در بحث کاربری که این مطالب را افزودهاست و در صورتی که پاسخ مناسبی دریافت نکردید بعد از مطالعهٔ سیاست وپ:سانسور، وپ:بیطرفی، وپ:سرشناسی آن را در وپ:نبح برای حذف کاندید کنید.۱۳- مقالهای که در مورد من نوشتهشده است ناقص یا اشتباه است. چگونه آن را اصلاح کنم؟پاسخ:در ابتدا ویکیپدیا:خودزندگینامه را مطالعه کنید و در صورتی که برای اصلاح مطالب منبع بیطرف و مناسبی داشتید به کمک منبع مطالب را اصلاح کنید یا در بحث مقاله اشتباهات را ذکر نمائید.۱۴- «آزاد» بودن ویکیپدیا به چه معناست؟ اگر ویکی آزاد است چرا مطالب من حذف میشوند؟پاسخ: «دانشنامهٔ آزاد» به معنی «دانشنامهٔ رایگان» نیست یا «دانشنامهٔ آزاد» به معنی «هر کسی میتواند هرطور که میخواهد ویرایش کند» نیست یا «دانشنامهٔ آزاد» لزوماً به «آزادی بیان» اشاره ندارد، بلکه آزاد به معنی حق استفادهٔ آزاد (یا اجازهٔ استفادهٔ آزاد) از مطالب است. (برای اطلاعات بیشتر ویکیپدیا:دانشنامهٔ آزاد و ویکیپدیا:چرا صفحهای که ساختم حذف شد؟ را مطالعه کنید)
۱۵- نمیتوان به ویکیپدیا استناد کرد و اعتبار ندارد! چرا وقت خودم را اینجا هدر دهم؟پاسخ: اعتبار مقالات ویکیپدیا به منابع آن است و ممکن است تعدادی از مقالات به علت عدم ویرایش کاربران صاحب نظر، معتبر نباشند و تعدادی هم مانند مقالات موجود در وپ:برگزیده یا وپ:خوبیده از نظر علمی با کیفیت باشند. توجه داشته باشید که ویکیپدیا بشخصه از خود مطلبی را نباید مطرح کند یا نباید محل تحقیق دست اول باشد و هر چه در آن هست بر پایه منابع معتبر باید باشد اگر در مقالاتی از ویکیپدیای فارسی مطالب بیارزش و نادرستی دیده میشود در صورتی که مدرکی برای رد آنها دارید. خوشحال میشویم شما هم به ویرایشگران ویکیپدیا بپیوندید و پس از بحث در صفحهٔ بحث مقاله آنها را اصلاح نمایید. (برای اطلاعات بیشتر ویژه:یادکرد و ویکیپدیا:تکذیبنامهٔ عمومی و ویکیپدیا:اعتبار ویکیپدیا را مطالعه کنید)۱۶- چرا بسیاری از مقالات ویکیپدیای فارسی یک خطی یا ناقص هستند؟!پاسخ: توسعه ویکیپدیای فارسی بر پایهٔ همت و کوشش فارسیزبانان است و اگر در زمینهٔ آن مقالات تخصص دارید لطفاً دانشتان را از همزبانان خود دریغ ننمایید و بر پایهٔ وپ:پنج رکن بنیادی در توسعه و بهبود کیفیت مقالات ویکیپدیای فارسی کمک کنید. البته در ویکیپدیای فارسی مقالات ارزشمند بسیاری وجود دارد، مانند (وپ:برگزیده یا وپ:خوبیده)۱۷- قصد دارم مقالهٔ جدیدی بسازم؛ از کجا شروع کنم تا مقالهام حذف نشود؟پاسخ:برای ساخت مقاله پیشنهاد میکنیم به ایجادگر مقاله مراجعه کنید و براساس پیشنهادها و پرسشهای مطرح شده در آنجا عمل کنید. در صورتی که موضوع مقالهٔ شما از منابع خوب (معتبر، بیطرف، مستقل) برخوردار باشد و دارای حداقلهای سیاست سرشناسی ویکیپدیا باشد، حذف نخواهد شد.۱۸- چگونه میتوانم خودم یا شرکتم را معرفی کنم؟ یا چگونه میتوانم رزومهٔ کاری (CV) مربوط به خودم یا فرد دیگری را در ویکیپدیا بگذارم؟پاسخ: ویکیپدیا یک دانشنامه است و مطالبی که در آن قرار میگیرند باید شرایط موجود در وپ:سرشناسی را داشته باشند و بر پایهٔ سیاست ویکیپدیا چه چیزهایی نیست، شما نمیتوانید برای شرکتی یا فردی یا موضوعی که شرایط سرشناسی را ندارد مقاله بسازید یا رزومهٔ کاری بنویسید. البته اگر بهعنوان ویکیپدیانویس (مشارکتکننده یا ویرایشگر در ویکیپدیا) حساب کاربری بسازید و به فعالیت بپردازید، برای آشنایی بیشترِ دیگر ویکیپدیانویسان با شما و برای تعامل و ارتباط کاری در رابطه با ویکیپدیانویسی، میتوانید در صفحهٔ کاربریتان، تواناییها و سوابق خود را بنویسید. اینجا و انتهای این صفحه را هم ببینید. تبلیغ شخصی یا شرکتی و سازمانی نیز در ویکیپدیا ممنوع است.۱۹-با مواردی خرابکاری یا ویرایش نادرست در یک مقاله یا چند مقاله برخورد کردهام، چرا کسی این موارد را درست نمیکند؟ این چه وضعش است که در مقاله مطالب نادرست درج شده؟پاسخ: مانند هر سامانهای ویکیپدیا هم نیازمند تعمیر و نگهداریست که در اینجا تعمیر و نگهداری به صورت بررسی ویرایش دیگران یا خنثیسازی ویرایشهای نادرست انجام میگیرد، در نتیجه اگر با موردی برخورد کردید یا ویرایشی را دیدید که خرابکاری یا نادرست بود یا شامل مطالب توهینآمیز میشد، به نگهبانان ویکیپدیا بپیوندید و آن را خنثی کنید. (برای جلوگیری از بروز مشکل، وپ:جنگ ویرایشی و وپ:سانسور را مدنظر داشته باشید)
آشنایی با ویکیپدیا و ویکینویسی
جستارهای وابسته
+++++
www.wikipedia.org With more then 6000/000 articles in English in more then 300 Languages.
Wikipedia is a free online encyclopedia, created and edited by volunteers around the world and hosted by the Wikimedia Foundation.
Read more:
Wikipedia is an online free-content encyclopedia project that aims to help create a world in which everyone can freely share in the sum of all knowledge. It is supported by the Wikimedia Foundation and based on a model of openly editable content. The name “Wikipedia” is a blending of the words wiki (a technology for creating collaborative websites, from the Hawaiian word wiki, meaning “quick”) and encyclopedia. Wikipedia’s articles provide links designed to guide the user to related pages with additional information.
Wikipedia is written collaboratively by largely anonymous volunteers who write without pay. Anyone with internet access can write and make changes to Wikipedia articles, except in limited cases where editing is restricted to prevent disruption or vandalism.
Since its creation on January 15, 2001, Wikipedia has grown into the world’s largest reference website, attracting 1.5 billion unique visitors monthly as of March 2020. It currently has more than 54 million articles in more than 300 languages, including 6,151,442 articles in English with 128,456 active contributors in the past month.
Commons Freely usable photos & more
Wikiversity Free course materials
Wikiquote Free quote compendium
MediaWiki Free & open wiki application
Wikispecies Free species directory
List of Wikipedias in more then 300 languages From Wikipedia, the free encyclopedia https://wiki2.org/en/List_of_Wikipedias
+++++
++++
WIKI 2. Wikipedia Republished is Wikipedia with much better design, attractively formatted pages with few colors to choose but 100% the same information and it is free. Try and see differences for free. Get Extension
We’ve brought together the best of the best and we worked hard. Thus, we have created WIKI 2 which is the magic mirror which reflects Wikipedia and turns it into a beautiful princess. The one, it deserves to be.
Moreover, we’ve created not just one, but several of such mirrors in order to ensure that you can choose the one that fits you the best. And we named them The Atmospheres. Take a look:
By the way, if you want to share your choice with a friend, just send them a link and they will see the page exactly the way you see it (unless they didn’t choose their own Atmosphere already).
What do you think?
Imagine, you come to a bookstore looking for some encyclopedia and have two options. One has a beautiful cover with a nice paper and professionally designed and well-readable text. The other one has the cheapest paper, its letters are poorly printed, and its illustrations are of low-quality. Which one will you choose? This analogy explains the essence of the differences.
How to transfigure the Wikipedia Get Extension
There are three ways to start using WIKI 2. You can type the wiki2.org address into the address bar or make a bookmark of any converted page and use search like you would normally do.
But there is the magic trick worth mentioning separately. If you replace few characters in any URL address of the original Wikipedia with the symbol “2”, like this: wikipedia.org → wiki2.org, the page will transform.
This stratagem is useful, but we went even further and created a helper. It can make this change in the address by itself. The helper is a browser extension. It is absolutely free and is available on official Google, Mozilla, or Apple extension stores. By the way, after installing it, which is extremely simple, you will also get an opportunity to search anything on WIKI 2 via the context menu (usually right mouse button click). On any website.
So, now you know a bit about WIKI 2. And while we are working on new, even more amazing things for the project, we offer you, dear reader, to explore the horizons of knowledge accumulated by Humankind:
++++
Encyclopaedia Britannica
he Encyclopædia Britannica (Latin for “British Encyclopaedia”) is a general knowledge English-language online encyclopaedia. It was written by about 100 full-time editors and more than 4,000 contributors. The 2010 version of the 15th edition, which spans 32 volumes and 32,640 pages, was the last printed edition.
Encyclopædia Britannica, the oldest English-language general encyclopaedia. The Encyclopædia Britannica was first published in 1768, when it began to appear in Edinburgh, Scotland.
Encyclopedias are considered a scholarly source. The content is written by an academic for an academic audience. While entries are reviewed by an editorial board, they are not “peer-reviewed”.
Britannicas 250th Anniversary Collector’s Edition: Final Yearbook
The Merriam-Webster Dictionary, New Trade Paperback, 2019 Copyright
by Merriam-Webster Paperback$8.49
Merriam-Webster’s Everyday Language Reference Set, Newest Edition
by Merriam-Webster $14.99
+++++
Merriam-Webster’s Elementary Dictionary, New Edition, 2019
by Merriam-Webster and Inc. $15.99
Merriam-Webster Children’s Dictionary, New Edition: Features 3,000 Photographs and Illustrations
++++++
++++
++++++++++++++
++++
کتاب های دانشنامه یا دایرةالمعارف چاپ شده و آنلاین
++++++++
+++++
مصاحبه با خانم دقیقی، مولف کتاب دانشنامه ی باغ های ایران
نوشته شده توسط: مهندس سید محمدرضا حسینی علی آباددر آوریل 15, 2021در: آموزشی, حوزه و دانشگاههنوز دیدگاهی برای این نوشته وجود نداردچاپایمیل
مصاحبه گر: مهندس سید محمدرضا حسینی علی آباد (خبرنگار)
مصاحبه شونده: سرکار خانم نیوشا دقیقی ماسوله
سرکار خانم نیوشا دقیقی ماسوله (دانش آموخته کارشناسی ارشد ایرانشناسی و پژوهشگر تاریخ و فرهنگ ایران)، در مصاحبه با خبرنگار پایگاه خبری تجهیز نیوز درباره کتاب دانشنامه ی باغ های ایران چنین توضیح می دهد:
کتاب دانشنامه ی باغ های ایران، برای اولین بار در ایران چاپ و نشر گردیده است. جاذبه های گردشگری نهفته در ایران اینجانب را بر آن داشت که کتابی با این عنوان تالیف نمایم تا به عنوان کتابی مرجع در این زمینه راهگشای پژوهشگران باشد. این کتاب دربردارندۀ همۀ باغ های این سرزمین زیبا بر اساس حروف الفبایی استان های ایران و سپس ذکر باغ هایی که در میراث جهانی یونسکو و میراث ملی ایران به عنوان نمونه های اصیل از باغ های ایرانی که دارای قدمت تاریخی هستند و قابلیت ثبت دارند، است و توسط انتشارات دهسرا در یک هزار نسخه و 336 صفحه چاپ شده است.
+++++
++++
توجه : اکثر مطالب مخصوصاً بخش بهداشت و سلامت این سایت از منابع خارجی تهیه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به متخصص مربوطه یا پزشک جهت تشخیص و درمان دانست . توصیه این است که کاربران برای تشخیص، تسکین و درمان مشکلات حوزه پزشکی و سلامتی ابتدا با پزشک مشورت کنند و در صورت تایید پزشک، از موارد ذکر شده در مقالات استفاده کنند. در غیر این صورت تمامی مسئولیتها برعهده شخص کاربر خواهد بود. درنهایت شرکت پاک گلشن و وبسایت http://www.best100plus.net و کلیه سایت های این شرکت مسئولیت هرگونه استفاده از مطالب موجود در این وب سایت یا هر اقدامی که با تکیه بر مطالب این سایت صورت گرفته شده است را از خود سلب میکند. اطلاعات بیشتر
+++++